Air Jordan 13 Black Cat

Are you a target archer or just want to talk about tournaments...this is the place. Feel free to post announcements about upcoming shoots.

Air Jordan 13 Black Cat

Postby en4j3xax on Fri May 17, 2019 3:37 am

Image


De Air Jordan Schoenen Heren Sale geschiedenis van de vlucht wordt geleverd met een witte tumbled lederen bovenkant gecompenseerd door de rode hits genoteerd op de enige eenheid, voering en branding. Witte veters, het traditionele hologram aan de zijkant van de enkel, de witte tussenzool en de metallic zilveren Jumpman op de tong ronden de belangrijkste kenmerken van de schoen af. Dit is hetzelfde kleurenschema dat wordt gebruikt voor alle andere retros uit de serie History of Flight, maar dit is de eerste keer dat een van die modellen wordt vrijgegeven voor het publiek.


De rangschikking van de basisschool van Air Jordan Schoenen 2019 krijgt deze zomer meer updates met de nieuwe Air Jordan 13 GS Wolf Grey. De klassieke basketbal-sneaker is eenvoudig bedekt met de grijze tint over het bovenwerk van nubuck / leer, terwijl witte accenten te zien zijn aan de veters, tussenzool en branding op de tong. De look compleet maken is het kenmerkende hologram op zijn hiel.


Air Jordan Schoenen Nieuwe Collectie heeft geen grote retro-releases gepland voor dit weekend, maar volgende week laten ze zien wat zeker een van de meest gewilde releases van de zomer is. Op 19 augustus zien we de terugkeer van de OG Air Jordan 13 Bred. Deze originele colorway van de Air Jordan 13 die ooit door Michael Jordan werd gedragen, is gemaakt van een bovenwerk van zwart leer met reflecterende 3M-details op de gaaszijpanelen. Het geven van een leuke pop en het voltooien van het Chicago Bulls-thema zijn hits van True Red op de Jumpman op de tong en het suède op het spatbord, de hak en de tussenzool. Afwerkingsdetails omvatten het hologram op de enkel, Jordan-branding aan de teen en een rood / zwart / witte buitenzool.


Naast de Air Jordan 13 Black Cat terugkeer van de originele "Flint" colorway nog steeds aan de horizon, nu heb je een andere gevierde colorway om naar uit te kijken. Dat klopt, de colorway "Altitude" komt weer terug en raakt retailers voor de eerste keer sinds 2010 op 21 december. Nadat veel verzamelaars geïrriteerd waren, varieerde de release van 2010 van de oorspronkelijke versie van 2005 vanwege materiële wijzigingen, met Jordan Brand's recente reputatie voor het remasteren van retro-modellen, we nemen aan dat deze aankomende release terug zal gaan naar een bovenwerk van volledig leer.


https://www.besteschoen.com/
en4j3xax
 
Posts: 3
Joined: Fri May 17, 2019 3:13 am

Return to Tournament Archery

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests